Wie zijn wij?

Onze vereniging is opgericht in 2003 door een enthousiaste groep creatieve mensen. Iedereen met een eigen bijdrage. De één schrijft songteksten, de ander schrijft het stuk. Anderen houden zich bezig met het decor en weer een ander maakt of houdt zich bezig met de kleding, choreografie, zang en noem het maar op. Zo zie je maar dat er altijd veel bij komt kijken voordat wij elk jaar een weekend op de planken staan met een nieuw stuk. Ondertussen zijn er wat spelers afgewisseld, maar uiteindelijk hebben we nog steeds één doel: “Het publiek een heerlijk cultureel avondje uit bezorgen met een voorstelling waarin humor grotendeels de boventoon voert”.

Wij hebben weer helemaal zin in onze nieuwe voorstelling en kunnen niet wachten om weer op de planken te staan. En om onze traditie voort te zetten na de voorstelling met u na te babbelen.

Si Tu Veux! is verder een informele vereniging zonder winstoogmerk, welke financieel mogelijk gemaakt wordt door contributie van de leden, aangevuld met schenkingen en donaties van derden of stichtingen. Als u het leuk vindt onze groep financieel te steunen kunt u contact met ons opnemen.

Naast onze jaarlijkse optredens in lokale theaters, treden wij ook graag op voor bedrijven, verenigingen, stichtingen of ander organisaties. Zie voor meer informatie op de Huur ons in! pagina. Onze thuisbasis is Hoofddorp en omstreken. Het familiaire karakter van onze groep spelers bindt de mensen. Ieder mag zijn wie hij/zij is. Interesse om ook met ons mee te spelen? Stuur gerust een mail via het contact formulier.