Elk jaar produceert Musicalgroep Si Tu Veux! een stuk met toneel, zang en soms dans. De stukken worden zelfgeschreven, een enkele keer wordt een bestaand verhaal bewerkt. Serieuze onderwerpen worden met luchtige humor en/of drama afgewisseld en ondersteund door liedjes. Er zit altijd een boodschap achter het verhaal verstopt, welke het publiek op eigen manier mag interpreteren. Het doel van de productie is het publiek met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Si Tu Veux! is een informele vereniging zonder winstoogmerk, welke financieel mogelijk gemaakt wordt door contributie van de leden, aangevuld met schenkingen en donaties van derden of stichtingen. Als u het leuk vindt onze groep financieel te steunen kunt u contact met ons opnemen via info@situveux.nl.

Naast onze jaarlijkse optredens in lokale theaters, treden wij ook graag op voor bedrijven, verenigingen, stichtingen of ander organisaties. Zie voor meer informatie op de Huur ons in! pagina. Onze thuisbasis is Hoofddorp en omstreken. De spelersgroep is een redelijk constante groep, het familiaire karakter bindt de mensen. Ieder mag zijn wie hij/zij is. Interesse om ook met ons mee te spelen? Stuur gerust een mail, info@situveux.nl