Huur ons in!

Aanbod musical of kerstvoorstelling van Musicalgroep Si Tu Veux!

Musicalgroep Si Tu Veux! is een amateurgroep afkomstig uit Hoofddorp. Ieder jaar voert zij een eigen stuk met toneel, zang en soms dans op. De stukken worden meestal zelf geschreven en soms is het een bewerking van een bestaand verhaal. Serieuze onderwerpen worden met luchtige humor en drama afgewisseld en ondersteund door liedjes. Er bevindt zich altijd een boodschap achter het verhaal, welke het publiek op eigen manier mag interpreteren. Het doel van een voorstelling is het publiek weer met een goed gevoel naar huis te laten keren.

De voorstelling die wij aanbieden kan ook voor uw bedrijf, organisatie of stichting opgevoerd worden. Als u dat een leuke afwisseling als presentje aan uw werknemers lijkt, kunt u voor de mogelijkheden contact met ons opnemen.

Naast de jaarlijkse voorstelling is ook onze kerstvoorstelling te reserveren. Tijdens de kerstvoorstelling brengen wij bekende en onbekende kerstliedjes ten gehore. Om het geheel nog completer te maken, kunnen wij het geheel uitbreiden/aankleden met een mooi verhaal, rondom de kerstgedachte.

Neem gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Contact:
Ilona Buser,
info@situveux.nl,
06-26700465

Met vriendelijke groeten,

Team Musicalgroep Si Tu Veux!